Lite dans och bloggdesign


Publicerad 2014-05-23 kl 20:27:05 | Vardag | Permalink
 
Godkväll! Idag hade vi dansuppvisning i stan med alla skolor i kommunen. Vi var utomhus, och kastade oss ner på marken under vissa delar av dansen. Så ni kan ju gissa hur mina svarta jeans såg ut efteråt, haha! Annars så är det så sjukt skönt med fredag. Det känns som om den här veckan har gått ovanligt sakta. Dom senaste veckorna har liksom bara åkt förbi på ett fingerknäpp, men... ja... Denna var lite seg. Men som sagt, så sjukt skönt med fredag! Har varit så varmt här dom senaste dagarna, alla träd är gröna och det är sommar! :) 
 
Jag har även suttit och klurat lite på en ny bloggdesign (som vanligt dårå). För jag blir less så sjukt fort. Jag har ju även haft den här designen länge på bloggen nu, och det känns som om jag behöver byta.
Men jag är ju så sjukt feg också, haha ;) Absolut när det kommer till bloggdesign. Fast, det är så sjukt enkelt att byta tillbaka om man inte skulle gilla designen man gjort. Eller hur?! Så jag förstår inte varför jag tvekar om jag ändå har en idé. Har funderat på att göra något som liknar en hemsida lite mera. Men ändå är det ju en blogg jag vill ha... Hahah... så svårt det där! 
 
Vad säger ni? Borde jag fixa till någon ny bloggdesign? (: 


Matildesign

Jag tycker att du borde tänka på vad du själv vill. Det är lätt att ändra tillbaka om du inte gillar det, så det är ju bara att börja koda. Det är ju din blogg, och om du är less så är det bara att börja fundera på vad du vill ha. Det behöver inte vara stora ändringar. Du kan också bara ändra på småsaker om du vill. :)


Blogg/Hemsida: http://matildesign.blogg.se 2014-05-24 10:32:14Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: