Det här med taxibussar


Publicerad 2014-05-08 kl 15:46:33 | Instagram, Vardag | Permalink
 
Vet inte riktigt vars jag ska börja... hahah... Skrattar bara jag tänker på det... ;)
I alla fall kanske någon förstått att jag åker taxi hem från skolan varje dag. Och idag så var det meningen att vi skulle åka taxibussen hem. Och allt var som det vanliga. Den svarta taxibussen åkte först iväg, och vi andra som skulle åka den vita fick vänta lite till. Jag satte mig i framsätet och dom andra där bak. Sedan så skulle en vän stänga dörren till taxin, men han fick inte den att gå igen.
Så tillslut fick taxichauffören hoppa ut och stänga den... Fast ja... Hela dörren hade "hoppat ur" spåret  (ALLTSÅ HUR?!!) Så taxichaufförn fick ju försöka få dörren i sitt spår igen och jag stod där och höll emot så den inte skulle ramla ner på marken...
 
Han som skulle stänga dörren från början (och mest troligt fick hela dörren att nästan ramla av) började asgarva och såklart gjorde alla andra det också... ;) Tillslut så fick taxichaufförn fast dörren, men han kunde inte stänga den helt, så det kom en annan taxi och hämtade upp oss efter ett tag, och taxibussen fick ha dörren öppen när han åkte iväg, hahaha. En annan sak var ju att taxichaufförn som hämtade upp oss sedan, förstod redan från början vem som tagit sönder dörren (hahahah) så det blev ett till gott skratt i taxin påväg hem sedan... ;)  
 
Tror faktiskt vi var dom första som var med om någon som tog sönder en dörr till en taxibuss!.. Om det är något att vara stolt över är ju en annan femma ;)


Matilda

Hahahah!! Både lite synd men ändå roligt på samma gång! ;)

Svar: Hahhahaha! Ja! ;))
Julia.B


Blogg/Hemsida: http://matildesign.blogg.se 2014-05-08 16:17:18Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: