Instagram och en riktig isbana


Publicerad 2014-03-11 kl 19:36:50 | Instagram, Vardag | Permalink
Bilder tagna med Iphone 3gs // Instagram @juliabensons
 
Godkväll! Igår var det så att jag skulle gå ut och fota självporträtt. Det var sjukt fint med solen och allt. Men när jag kommit ut på ängen där jag skulle fota, så var jag sjukt blöt och hade massor av snö i skon... En riktig typical det där med snön i skon... Men jag hade ju redan kommit ut på ängen så varför vända om?
I alla fall så ställer jag upp stativet och så börjar det blåsa. Jag fortsatte ändå och satte fast kameran på stativet och letade fram fjärrutlösaren som låg i väskan. När jag väl ställt upp allt och ställt mig framför kameran så börjar det blåsa riktigt mycket. Och alltså... håret flög åt alla håll och kanter och stativet med kameran på ville inte riktigt heller stå still. Blev ju såklart sjukt förbannad och hade inte alls lust att bråka med det. Så jag packade irriterat ihop allting igen... Så det blev inga självporträtt och inte någon ny bild i headern... Men jag hade tänkt försöka igen imorgon, om det nu är så fint väder som det varit igår och idag.
 
Men det är inte säkert att jag orkar, för hela gården är en isbana och taxin jag kom hem med kom inte upp på gården heller. Bor nämligen uppe på en liten backe och hela den är också en isbana... Man får försöka hålla balansen på gruset som sjunkt in i isen på backen (??!!) och inte hjälper något alls! Eller så får man gå på kanten bland all snö... Man får ju liksom välja i alla fall ;)
 
Själva gården är ju också livsfarlig. Ramlar man bryter man säkert benet eller något. Jag kanske borde testa? haha ;) 


Matilda

Vilka fina bilder du tar! Gillar speciellt de två högst upp :)


Blogg/Hemsida: http://matildesign.blogg.se 2014-03-12 16:26:27Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: