Fotorunda och att åka pulka


Publicerad 2014-03-02 kl 19:41:58 | Vardag | Permalink
Bild tagen idag, på en till fotorunda med Ellen.
 
Vad skulle du göra om du såg två idoter, ligga vid ett skoterspår en bit ifrån vägen?...
Det var nämligen så att jag och Ellen åkte pulka för någon timme sedan. Vi åkte i backen bakom mitt hus och det går så sjukt fort! Så vi skrek ju hela tiden när vi åkte. Efter vi åkt ett tag så lägger vi oss i snön i slutet av backen. Jag tar upp telefonen för att fota lite och för att posta på instagram, (måste göras...) Och Ellen tar upp sin telefon också. Sedan så ligger vi där ett tag och pratar väldigt tyst, och ligger ju helt stilla.
Så hör jag hur någon kommer gåendes, och jag säger det till Ellen. Vi tittar på varandra och jag sätter mig upp, och sedan börjar någon prata bakom oss.
Han säger att; Jaha! Ni är okej, trodde någon hade skadat sig!... Vi säger att allt är lungt och han vänder om och går tillbaka. Vi hade ju skrikit sjuk högt och helt plötsligt hade det blivit knäppt tyst, så han hade väl säkert tänkt att det hänt något allvarligt... Vi reser ju i alla fall på oss och går upp för backen igen...
 
Men det var ju väldigt snällt av den mannen, att han kom och kollade om allt var okej! Men den situationen alltså, haha ;)


Matilda

Vad omtänksam har var som kom fram!

Svar: Jo, verkligen!
Julia.B

2014-03-02 20:06:55Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: