Trött, trött och trött


Publicerad 2014-07-06 kl 20:34:53 | Vardag | Permalink
 
Godkväll! Jag har för ungefär två timmar sedan kommit hem från våran lilla roadtrip (bilder kommer). Tänkte förklara lite vars vi var osv. I alla fall så åkte vi förra veckan på morgonen på måndag iväg till Södertälje. Vi åkte igenom städer som Luleå, Umeå, Sundsvall och Ö-vik m.m. I Södertälje sov vi hos min morbror i deras lägenhet. Sedan åkte vi in en sväng till Västerås för att bara vara och hälsa på min ena faster och mina kusiner. Sedan stack vi tillbaka till Södertälje.
 
 
Nästa dag (?) åkte vi iväg till Sala, där min farfar och hans fru bor. Dom bor precis vid en sjö, och har egen brygga ut dit!! Snacka om att det blev amazing på kvällarna.
Efter Sala så stack vi in till Stockholm för att åka båt till Åbo. Så vi åkte en av Viking Line's båtar, och snacka om att det var härligt (hann dock bara sova 5-6 timmar, så är så sjukt trött just nu).
Sedan bilade vi från Åbo tillbaka till Haparanda.
 
Och nu sitter jag här och försöker redigera bilder och planerar litegrann. Är sjukt sugen på godis... ;) Är även typ trehundra myggbett rikare också. Har flera under fötterna... INTE SKÖNT. Men nu ska jag ta och fortsätta, och så lovar jag att det kommer bilder någon dag! :D

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: