Gröna träd och det där med att shoppa


Publicerad 2014-06-01 kl 18:57:00 | Vardag | Permalink
Bilder tagna på en sagolik plats med min vän Matilda.
 
Okej, vi börjar såhär, med en klassiker, GODKVÄLL! ;) Idag har jag varit in till stan för att leta efter lite sommarkläder. Gick ju väldigt bra... eller inte. Letade igenom alla butiker på gallerian, men hittade ingenting. Börjar bli lite stressad eftersom det är skolavslutning den tolfte, och har inte något somrigt och fint att ha på mig. Äger inte ens en kjol. Inte en ända... Kom hem med ett par ballerinaskor från Skopunkten i alla fall.
Det är också bra, för jag har gått med mina kängor (haha, jaaa) och så är jag sämst på att hitta skor som jag tycker är både snygga och sköna. Så, jag får väl ta och springa och leta saker i stress i helgen på gallerian igen. Måste ju ändå finnas något?!! 
 
Sedan så är det den eviga frågan för mig, som säkert precis alla är less på att jag tjatar om. Men seriöst... Bloggen... aahh... Har så mycket idéer som jag sitter och klurar på, och jag ska på något vis kunna pussla ihop dom till en bloggdesign som är så mycket jag!! Men, jag kommer ha en så separationsångest från den jag har nu. För liksom, jag gillar den. Men ändå inte. Och det är det som är problemet, alla men... ;))
 
Men nu så ska jag ta och skissa lite och fortsätta titta ut genom fönstret och se solen skina så fint mot alla miljoner granar och tallar... haha... ;)

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: