Ed Sheeran - X


Publicerad 2014-06-28 kl 17:16:09 | Allmänt | Permalink
 
 
Har ni hört Ed Sheerans nya album som han släppte för ett litet tag sedan?! Så sjukt bra! Några av mina favoriter är Photograph, Afire Love, Thinking Out Loud och sedan så tycker jag I'm A Mess också är bra :) Har ni några favoritlåtar från hans nya album? :D Hittade hela albumet på youtube (videon ovanför), finns ju såklart också på spotify. Tycker i alla fall att det var sjukt bra och måste bara tipsa om det, till dom som inte hört ännu ;)
 
Sååå, ta och lyssna! NU! ;D 

Att blogga från surfplattan


Publicerad 2014-06-27 kl 18:38:30 | Vardag | Permalink
 
Heej! (Testar att blogga från surfplattan, så det kan se lite konstigt ut!) Åhhh!! Några dagar kvar tills jag åker iväg till Sala. Wohhooo!! :D Annars så ska jag städa imorgon och göra sådant roligt...  Men nu ska jag kolla lite TV (som jag inte alls gjort helandagen) Och gud så svårt att blogga från surfplattan! Har gjort om det här inlägget flera gånger nu :/ Nåja, ha en fortsatt bra kväll! :-)

Tandvärk, trötthet och längtan


Publicerad 2014-06-21 kl 21:24:29 | Vardag | Permalink
Bild tagen någon gång under en fotorunda i stan.
 
Åhhh... Jag har så sjukt ont i en tand... Den sitter en bra bit bak i munnen och direkt när jag rör den så värker det i hela munnen! Tusan också. Är ju såklart tröttast i världen idag igen också. Tänkte ju fota självporträtt idag. Men jag orkade inte, haha. Måste ta och göra det någon dag! Har dock ingen fjärrutlösare, så måste köra på självutlösaren i kameran :/  
 
Annars så längtar jag ihjäl mig till Sala, kommer bli så otroligt skönt och mysigt! Kommer verkligen fota!! Jag var där sommaren 2012 (?) men då hade jag inte ett så stort intresse för fotografering som jag har nu. Kommer dock ihåg att jag tog fram kameran dagen vi skulle åka, och fotade några blommor, haha! :) Det blir i alla fall super mysigt, och det är hos min farfar och hans fru Anneli vi kommer bo. Dom har stuga alldeles vid en sjö och det är så otroligt fint där. Har saknat dom så mycket också! Så det blir super roligt att träffas! :)
 
Men nu somnar jag snart på datorn, haha! Godnatt! :)