Spotlife och bild från Stockholm


Publicerad 2014-07-09 kl 20:03:17 | Allmänt | Permalink
 
Hej på er! Sorry att jag inte har bloggat på ett tag, men det är så att jag funderar på att flytta min blogg till Spotlife. Tycker verkligen om den bloggportalen! Så jag har suttit och fixat lite grann med designen där. Nackdelen är att jag tycker koderna är svårare där, för det är väl inte riktigt samma koder som blogg.se har.
 
Så, designen skulle ju dock likna den där standard designen som finns där, tills jag fattar hur man gör, haha. Men känns som om jag skulle få mer inspiration att blogga i sådana fall, och jag trivs inte riktigt på blogg.se. Därför jag inte känner för att blogga. En till nackdel är väl att det är reklam runt bloggen om man inte betalar för premium... Men det kanske inte stör så mycket? Det stör inte mig i alla fall! Måste dock komma på hur man gör inläggen bredare (om det går?...) och sedan fixa lite sådant. 
 
Men om jag byter bloggportal, skulle ni fortsätta läsa? Och om någon här har sin blogg på Spotlife, kan ni säga vad ni tycker om den portalen? Hade varit nice! :) Ni kan kolla in bloggen jag börjat fixa på HÄR!
 
Förresten, har tagit bort headern på bloggen, så ni vet, haha! :)

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: