Spotlife och bild från Stockholm


Publicerad 2014-07-09 kl 20:03:17 | Allmänt | Permalink
 
Hej på er! Sorry att jag inte har bloggat på ett tag, men det är så att jag funderar på att flytta min blogg till Spotlife. Tycker verkligen om den bloggportalen! Så jag har suttit och fixat lite grann med designen där. Nackdelen är att jag tycker koderna är svårare där, för det är väl inte riktigt samma koder som blogg.se har.
 
Så, designen skulle ju dock likna den där standard designen som finns där, tills jag fattar hur man gör, haha. Men känns som om jag skulle få mer inspiration att blogga i sådana fall, och jag trivs inte riktigt på blogg.se. Därför jag inte känner för att blogga. En till nackdel är väl att det är reklam runt bloggen om man inte betalar för premium... Men det kanske inte stör så mycket? Det stör inte mig i alla fall! Måste dock komma på hur man gör inläggen bredare (om det går?...) och sedan fixa lite sådant. 
 
Men om jag byter bloggportal, skulle ni fortsätta läsa? Och om någon här har sin blogg på Spotlife, kan ni säga vad ni tycker om den portalen? Hade varit nice! :) Ni kan kolla in bloggen jag börjat fixa på HÄR!
 
Förresten, har tagit bort headern på bloggen, så ni vet, haha! :)

Trött, trött och trött


Publicerad 2014-07-06 kl 20:34:53 | Vardag | Permalink
 
Godkväll! Jag har för ungefär två timmar sedan kommit hem från våran lilla roadtrip (bilder kommer). Tänkte förklara lite vars vi var osv. I alla fall så åkte vi förra veckan på morgonen på måndag iväg till Södertälje. Vi åkte igenom städer som Luleå, Umeå, Sundsvall och Ö-vik m.m. I Södertälje sov vi hos min morbror i deras lägenhet. Sedan åkte vi in en sväng till Västerås för att bara vara och hälsa på min ena faster och mina kusiner. Sedan stack vi tillbaka till Södertälje.
 
 
Nästa dag (?) åkte vi iväg till Sala, där min farfar och hans fru bor. Dom bor precis vid en sjö, och har egen brygga ut dit!! Snacka om att det blev amazing på kvällarna.
Efter Sala så stack vi in till Stockholm för att åka båt till Åbo. Så vi åkte en av Viking Line's båtar, och snacka om att det var härligt (hann dock bara sova 5-6 timmar, så är så sjukt trött just nu).
Sedan bilade vi från Åbo tillbaka till Haparanda.
 
Och nu sitter jag här och försöker redigera bilder och planerar litegrann. Är sjukt sugen på godis... ;) Är även typ trehundra myggbett rikare också. Har flera under fötterna... INTE SKÖNT. Men nu ska jag ta och fortsätta, och så lovar jag att det kommer bilder någon dag! :D