Work In Progress - Titanic


Publicerad 2014-01-29 kl 18:29:02 | Digital Art, Photoshop | Permalink
Jag hade inte tänkt börja med något projekt i photoshop. Tänkte bara kladda lite... Haha... ja... Slutade ju med att jag satte igång och skissar på en ny målning av Titanic. Har målat titanic en gång tidigare under 2012. Även fast det här bara är en kladd-skiss så ser den så mycket bättre ut, än den som gjordes 2012. Trots alla mina fel hittils, haha. Men jag kan ju se det såhär i alla fall, att den är långt ifrån klar och att jag tror jag kommer måla klart denna gång!! :) 
Ska i alla fall fortsätta skissa nu, så får vi se vad det blir av det här ;)

Ny skrivare!


Publicerad 2014-01-27 kl 17:12:21 | | Permalink
 
I fredags köpte vi en ny skrivare! Och för ett tag sedan så har jag installerat och kopplat in alla sladdar, så nu står den här i mitt rum på skrivbordet. Har inte så stor plats för något annat här just nu, haha ;) Men jag har i alla fall skrivit ut några av mina favorit bilder, och gud vad bra det blev! Nu kan jag ju fortsätta på ett fotoalbum jag började med för ett tag sedan :D

Fortfarande kallt och fina vinterdagar


Publicerad 2014-01-20 kl 20:46:00 | Fotografi | Permalink
 
Brrr...brrr.... I helg så var jag och min vän Matilda ute på en fotorunda. På söndagen trotsade vi dom -30 grader och gick ändå ut för att fota. Vi hade klämt in yllesockor i skorna... Men frös nästan tårna av oss ändå. Och våra älskade kameror frös nog också. Åhh... min stackars lilla Nikon.... Han fick lida ute i säkert 25 minuter, haha ;)
 
Och, jag har gjort lite bredare inlägg här på bloggen. Därför kommer bilderna i tidigare inlägg att se mindre ut. Började även göra om i menyn, men hann inte göra klart den, därför ser den ut som vanligt. Men den kommer göras om inom kort!