Paketet och bildspelet


Publicerad 2014-04-05 kl 15:43:26 | Vardag | Permalink
 
Kan bara börja med ett stort TJOOHOOO!! Igår när jag kom hem runt klockan 13.00, så spårade jag mitt paket på posten som jag skickade... Och det stod att den var i utlandet, och efter ett tag fick jag mejl om att företaget jag sålt min kamera till hade fått den, och att jag hade pengar på kontot.
Alltså förstår ni min lycka?!! Så, jag ska beställa den nya kameran snart! Kommer säkert få den nästa vecka på lördag :D Jag är så sjukt fotosugen, så detta är helt amazing! :)
 
Har även gjort en liten sak i bloggdesignen! Har nämligen väldigt svårt att bestämma mig vilken bild jag vill ha som header, men nu har jag löst det. Gjorde ett bildspel dit, så nu kan jag ha flera bilder! Riktigt awesome ;)
Har försökt med ett bildspel förut också, men har inte lyckats.
Hade även tänkt att det skulle kunna gå och bläddra själv bland headerbilderna, men jag fick inte till det, så det får vara (mitt tålamod är bra när det kommer till bloggdesign, haha) Det blev ju fint i alla fall! Om jag får säga det själv... ;)
 
Nu kan jag ju i alla fall vara stolt över att jag löst header problemet, så får vi se om jag ger mig på det där med att bläddra själv bland bilderna sedan ;)


Louise

Va skönt att kameran är på ingång!


Blogg/Hemsida: http://vitmossa.blogg.se 2014-04-09 13:41:17Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: