Första dagen i april


Publicerad 2014-04-01 kl 15:46:00 | Vardag | Permalink
 
Har just spårat paketet jag skickade iväg. Det där paketet som innehåller min sålda Nikon. Tidigare idag var den i Malmö, så det går väl framåt i alla fall. 
 
Ni vet huvudvärken jag skrev om att jag hade haft? Jao... Det blev så illa igår att det slutade med akuten. Åkte först in till sjukhuset här i Haparanda. Där gjorde dom några övningar och skickade mig sedan vidare till Kalix. I Kalix väntade jag en timme i väntrummet. En dam som satt där hade väntat i två timmar. Tillslut fick jag i alla fall träffa läkaren. Sedan skickades jag ut i väntrummet igen och efter en stund så tog jag blodprover.
Väntade lite mer i väntrummet. Och pratade sedan en stund till med läkaren.
Efter några timmar fick jag åka hem... Och damen i väntrummet fick sammanlagt vänta fyra timmar där. Sedan när hon väl kom in tog det inte länge tills hon också fick åka hem.
Men min huvudvärk släppte dock inte. Men det fanns väl antagligen inget att göra åt den. Köpte i alla fall med ipren hem... Jag gillar ju verkligen inte alls sjukhus. Tycker det luktar äckligt och kan ha den där lukten i näsan hela dagen efteråt!.. Som jag haft idag... Sedan så smakar det mediciner i min mun (fattar inte varför... smakar i alla fall inte gott, haha) 
 
Och så är det ju första april idag. Har ni blivit lurade? ;) Min pappa kör väldigt ofta med den klassiska "OHH SHIT, KOLLA ÄLGEN DÄR!!" Och så går jag ju såklart på den varje gång, haha.
Idag har han dock inte dragit det där klassiska första april skämtet. Det är väl kanske bra, behöver ju i alla fall inte känna mig dum över att jag går på det varje år... ;)
 
Blev ett ganska långt inlägg, haha. Undra om någon läser allt? (;


Matilda

Stackars dig! Hoppas verkligen att du inte har lika ont i huvudet mera. Och jo, det fanns åt minstone en person som orkade läsa allting, haha. Krya på dig! :)

Svar: Haha, tack så mycket! :)
Julia.B


Blogg/Hemsida: http://matildesign.blogg.se 2014-04-01 17:38:14
Louise

Hoppas huvudvärken går över snart! Alltid lika segt att sitta och vänta på sjukhus, speciellt när de inte kan göra någonting och man blir hemskickad. April skämtet din pappa kör med är ju för klockrent! =D

Svar: Jo, det är så segt på sjukhus :/
Julia.B


Blogg/Hemsida: http://vitmossa.blogg.se 2014-04-03 21:13:54Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: