Bloggpaus


Publicerad 2014-04-08 kl 19:28:00 | Vardag | Permalink
Jag sitter och pillar i stilmallen och kodmallen. Jag testar något. Jag förhandsvisar. Det blir inte bra. Jag ändrar tillbaka. Ungefär så ser mina kvällar ut. För jag vet ju hur jag vill ha det, men ändå inte. Jag blir ju irriterad. Det är roligt med bloggdesign... Men det är väl helt enkelt inte min dag idag. Inte min dag.
 
Och sedan så har jag antagligen för lite inspiration, eller för mycket av den. Jag vill liksom fota för min inspiration är på 110% men det känns även som om den är på noll... Har inte fotat på evigheter, eller okej... Jag var ute med Ellen på en liten promenad i söndags (tror det var söndag, dagarna går snabbt...) och då lånade jag hennes kamera och tog några bilder. Det var underbart, haha.
Vill ju verkligen blogga också, men där finns också så mycket inspiration men det saknas liksom något... Har nog mycket att göra med min bloggdesign och att jag inte har någon kamera.
 
Så... jag funderade lite... och... jag tar en liten bloggpaus. Tycker egentligen inte om att ta pauser, men det känns som om jag behöver det just nu. Har ingen aning om hur länge, men det blir väl tills jag får den nya kameran, eller när jag fixat här på bloggen. För som sagt, det är något som saknas.
 
 
En gammal bild från instagram. 

Namn:
Kom ihåg mina uppgifter

E-mail: (valfritt och publiceras inte)

Blogg/hemsida: (valfritt)

Kommentar: