Katten Misse


Publicerad 2013-01-31 kl 18:22:19 | | Permalink
 
Kamera: Nikon D5000
Julia.B - www.juliabenson.blogg.se ©
 
Ganska nöjd med faktiskt. Då bilden var riktigt mörk innan jag redigerade den! Känslan över att vara nöjd över något är nog något av det bästa jag vet ;)
 
 
 
 

Jag lyckades.


Publicerad 2013-01-30 kl 18:59:00 | Fotografi | Permalink
 
Kamera: Nikon D5000
Julia.B - www.juliabenson.blogg.se ©
 

Jag lyckades få till en stämpel jag vill ha. Ska dock fixa lite mer på stämpeln. Idag har jag bara badat i snön, Och blött ner min jacka, mössa, halsduk, och vantarna. Tycker att all snö fastnar i mina vantar. Mysigt!
Dock har det varit dåligt väder idag. 
En liten sak jag vill ta upp, Jag vill försöka göra lite mer mobil inlägg. Och när jag gör mobil inlägg kommer dom inte se likadana ut som dessa inlägg. När jag väl ska skriva ett inlägg via dator, Ska jag fixa till mobil inläggen. Kommer även skriva om det är mobil inlägg ;) Vill försöka uppdatera oftare. Bilderna som kommer in via mobil kommer dock inte ha någon stämpel på sig. Då jag inte har något photoshop i mobilen ;) 
Måste även säga att jag vill ha sommar, Jag har redan planerat min sommar header. Har planerat en speciell bild jag vill fotografera på sommaren. Hela sommaren ska jag springa med min kamera i handen. Ska även dra med mig Ellen, ( www.caladhiel.devote.se). 
Jag vill gärna ha tips på vad man kan fotografera på vintern. Några speciella tips skulle vara ännu roligare!
 
 

Ny stämpel på bilderna!


Publicerad 2013-01-29 kl 18:08:28 | | Permalink
 
 
Kamera: Nikon D5000
Julia.B - www.juliabenson.blogg.se ©
 

Jag testade att göra en ny stämpel på mina bilder. Dock blev jag inte nöjd med den, Men jag orkade inte ändra tillbaka. Jag funderar på att skita i att ha någon speciell stämpel. Bara skriva min blogg adress i högra/vänstra hörnet på bilderna. Har en stämpel jag vill ha. Dock får jag inte till den. Jag hittar inte heller någon fin text stil. Har sökt lite på dafont.com, Men hittar inte det jag vill ha :/