En vacker vit vinter


Publicerad 2013-02-28 kl 16:24:37 | Fotografi | Permalink
 
Träd är absolut så rörliga av sig!
Jag älskar denna bild, så vackert vit och träd, träd är några av mina bästa vänner! ;)
( Bara när det gäller fotografering, jag går ju inte fram till ett träd och kramar det... ) Träd är vackert på bild. Något av det roligaste jag vet att fotografera är hästar och träd. Men träd är svåra att hitta. Dom rör sig tyst och dom är så småa så dom är svåra att hitta. Jag måste nästan ligga på mage i all snö för att se träd, Och när jag väl lagt mig ner i snön, så springer träden iväg. Dom är så rörliga, inte alls stillsamma ;))

Ett träd, ett hus, en lång vinter


Publicerad 2013-02-28 kl 14:29:47 | Fotografi | Permalink
 
Känns sådär super just nu!
Känns underbart, hittade denna bild, i en mapp med orörda bilder på datorn! Känns som om jag måste bli bättre på att redigera bilder, direkt när jag laddat in dom i datorn. Jag vill ta landskaps bilder, åh. Har massor av ideer på bilder jag ska ta i sommar, jag sitter och längtar till sommaren. Nåja, det är snart mars månad, sedan drar vi vidare till april månad, lämnar april månad och drar oss vidare till maj månad. När vi väl kommit till maj månad, så känner jag att sommaren börjar närma sig... ;) Iallafall tror jag att våren är påväg. Höromdagen så var det soligt ute, fåglarna kvittrade, och solen värmde. 
 
Januari, Feburari, Mars, April, Maj, Juni, Juli, Augusti, September, Oktober, November, December.

Har man tråkigt, ska man rensa bilder


Publicerad 2013-02-27 kl 19:36:00 | Fotografi | Permalink
 
Känner mig ovanlig stolt! (;
Jag tänkte börja rensa bort massor av onödiga bilder från min dator, men då hittar jag denna bild, helt oredigerad och allt. Vad gör jag?, sätter mig ner och gör en snabb redigering av den. Känner mig även ovanligt stolt över att detta blir mitt tredje inlägg för idag. Tjohoo, tror jag... Känns sådär super bra. Iallafall så ska jag leta reda på mer bilder att redigera. Känner mig som en redigerings nörd.