Årssammanfattning: 2013


Publicerad 2013-12-29 kl 19:55:00 | Allmänt | Permalink
Nu är det dags för den första årssammanfattningen här!! - Och det var väldigt roligt att titta tillbaka på alla bilder jag tagit det här året :D
 
 
I mitten av januari så fotade och stylade Ellen mig. Ellen och jag var även på en fotorunda till Tervasaari när solen sken.
 
 
I februari så fotade jag Leo väldigt mycket. Jag och Ellen gjorde även en hel galen serie, "Hur det ser ut när jag fotar." Jag fyllde år, och fotade hästar. 
 
 
I mars var jag i Oulo. Där träffade jag Onni, och fotade honom och Kevin. Jag var inne i Haparanda och fotade. Och jag fotade hemma med Ellen. 
 
 
Den 17 April fyllde Kevin ett år!! Jag fotade hundar, och fick min första bild på en fågel. Jag fotade även dimma en eftermiddag.
 
 
I maj började det blomma och det blev riktig vår! Det var många sköna dagar och jag fotade väldigt mycket. Ellen gästbloggade även hos mig. Och jag tog en väldigt fin bild på Leo i skogen.
 
 
I juni så var jag i Luleå och fotade järnvägspår. Jag åkte båt till en lång vacker ö. Det var så fint där. Var in till stan och fotade med Ellen. Fick en fin bild på några blommor. Annars var Juni en jätte bra månad!
 
 
I juli var jag på Classic Motormeet i Haparanda. Jag fotade blommor här hemma i trädgården och ljuset var så fint den dagen. Juli var även den månaden där min blogg fick väldigt mycket besök! Jag är riktigt glad över det. 
 
 
I augusti var jag på fotorunda med min vän Matilda. Hon stod även modell för mig! Jag fotade fina blommor i trädgårdar, och vackra parkbänkar på stranden i stan. Augusti var en väldigt bra månad, med många lyckade foton.
 
 
I september bloggade jag väldigt lite. Det var en ganska tråkig månad. Men det blev ändå ganska fina bilder när löven blev så röda och orange! :) Annars fotade jag väldigt mycket svartvita bilder. Och publicerade mest Instagram bilder här. Skapade mig även en annan blogg där jag själv, kodade in en helt ny design till min blogg.
Tyckte det var väldigt roligt, och jag är riktigt nöjd att jag bytte ut designen som en annan tjej hade gjort åt mig. Fattade inte heller att jag lyckades göra en bloggdesign, haha ;)
 
 
I oktober var Sharon här, vi lekte med bollen och jag fotade honom. I mitten av oktober kom även den första snön... Som dock smälte bort någon dag senare. Annars så tecknade jag en katt i photoshop som jag fortfarande inte gjort klart, haha. 
 
 
I november fotade jag vid hamnen i Nikkala. Min vän Matilda och jag var på en fotorunda i stan. Och det kom ny snö hit! Bloggade även bara några inlägg och tog inte många bilder...
 
 
Ja... December... Nuvarande månaden. Jag har i alla fall bloggat ganska dåligt den här månaden. Jag fick veta att det inte gått och kommentera bloggen, så det fixade jag i alla fall. December har varit en lugn och mysig månad, trots att jag inte alls hade julstämning på julafton.
 

2013 har varit ett bra år! Jag har verkligen lärt mig kamerans inställningar under sommaren. Och om man kikar runt i dom första månaderna jag bloggade, och nu dom senaste månaderna så är det skillnad på hur jag skriver också.
Och nu hoppas jag på att 2014 kommer bli ett bra år!

Han tog julskinkan


Publicerad 2013-12-25 kl 17:42:00 | | Permalink
 
Det blev ingen julskinka för oss igår! Vi hade lagt ut skinkan på bron för att den skulle svalna, (?!) Och Sharon hade varit ute med mamma lite snabbt. Hon hade bara tittat bort ett tag, och hunden hade tagit hela julskinkan, och käkat upp den! Vi som trodde katten skulle vara ett problem... haha.

Jag ser det snöar...


Publicerad 2013-12-20 kl 19:50:00 | | Permalink
 
Så skönt med jullov! - Jag slutade redan runt kl 11.00 och for hem.
Och det har nog snöat hela dagen, så det är väldigt vitt och fint! :) Sedan så är det ju även bara fyra dagar till julafton... Men helt ärligt, har jag ingen julkänsla alls. Hade julkänslan i början av november (??!!)... Så den har liksom försvunnit, destå närmare julafton kommer.
 
Nåja, vi ska ta in granen imorgon, så det kanske blir lite mer julstämning då.